Over Dories Louise – Urban chic kinderkleding

Dories Louise richt zich op urban chic kinderkleding. Kleding die niet alleen lekker zit, maar er ook nog eens trendy uitziet. De kledinglijn van Dories Louise kenmerkt zich door zachte stoffen, goede kwaliteit en een fijn draagcomfort. Alle items zijn te matchen met een accessoire of kledingstuk uit de collectie. Denk aan een gave haarband, strik of pet.

Als ouder wil je natuurlijk dat je kinderen er verzorgd en stoer uitzien. Daarnaast wil je ook dat kinderen zich geweldig voelen in de kleding die ze dragen. Onze missie is om een stijl te ontwerpen die nét even anders is en ook nog lekker zit. De kledinglijn is dan ook geïnspireerd door de modebewuste ouder van nu.

over ons

Het gezicht achter Dories Louise

Als moeder was ik – Dories Louise – altijd al bezig met kleding. Zodra er een verjaardag of feestje op de planning stond, begon mijn zoektocht naar een originele outfit voor mijn eigen kinderen. Keer op keer vond ik niet wat ik zocht, tot ik zelf met mijn naaimachine aan de slag ging. Van kleding ontwerpen, maken en aanpassen; ik was er altijd mee bezig. Na jaren experimenteren met verschillende stoffen en producten is de kinderkledinglijn van Dories Louise ontstaan. Helemaal geïnspireerd op de hippe en modebewuste ouder én kinderen van nu!

De items uit onze collecties zijn allemaal uniek en in verschillende maten te verkrijgen. Op dit moment werken wij hard aan de zomercollectie van 2021!